Ziua Internaţională a Femeii – 8 Martie !


Ziua de 8 Martie reprezintă una dintre zilele cele mai deosebite din calendarul fiecăruia dintre noi. Dacă înainte am greşit cu ceva cuiva dintre reprezentantele sexului frumos acum trebuie neaparat să ne cerem scuze sau să reparăm cumva aceste gesturi , iar celor dragi , colegelor sau tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le întâlnim trebuie să le oferim măcar un zâmbet şi dacă nu reprezintă o cheltuială prea mare în aceste vremuri de prebleme financiare măcar o floare. 

8_martie_1_30278000

8 Martie a fost stabilită ca Ziua Internaţională a Femeii încă după primul război mondial aceast fapt făcând parte dintr-un proces amplu de emancipare a femeilor occidentale.

În zilele noastre cu toţii cunoaştem această zi ca şi ziua în care oferim în special mamelor noastre şi doamnelor şi domnişoarelor din viaţa noastră câte ceva prin care este simbolizată dragoste, atenţia şi afecţiunea noastră a domnilor şi domnişorilor faţă de FRUMOASELE noastre !

ziua-internationala-a-femeii-39841-mica

La Mulţi AAAni , tuturor doamnelor, domnişoarelor şi mămicilor din România şi din întreaga lume, o primăvară şi un an splendid , de neuitat , aşa cum dealtfel îl meritaţi !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s