About


Bine v-am găsit , tuturor cititorilor ! Bună ziua şi mult respect fiecăruia dintre cei care vă obosiţi, ca şi mine de altfel , să petreceţi ceva timp citind sau răsfoind pagini, siteuri în acest mod !

Numele meu este Radu-Alin BALAJ , locuiesc în localitatea Cefa, Bihor , România . Sunt născut la 10.09.1977. Am absolvit liceul ( secţia Matematică-Fizică ) în anul 1995 la Salonta,Bihor , Facultatea de Istorie-Geografie şi Relaţii Internaţionale, secţia Istorie-Arheologie în anul 2006 şi un Master în Istoria Vestului Românesc în context naţional şi european în anul 2008 la Universitatea din Oradea, având de asemenea absolviţi doi ani de doctorat – nefinalizat din păcate încă.

Am predat timp de 8 ani (2007-2015) disciplina istorie , am obţinut Gradul II Didactic în Învăţământ , fiind unul dintre profesorii de istorie (suplinitor calificat). Am parcurs, de asemenea, un număr consistent de cursuri ( formator,metodist,educatori,leadership), absolvite cu certificare. Mi-am mai creat de asemenea mai multe bloguri care , zic eu, încearcă să mă reprezinte cât mai bine, şi sunt simultan de peste un an Redactor Online la două site-uri din România: T-Spot.net şi JurnalulZilei.ro. Dincolo de speranţe şi vise a trebuit să ţin cont de relativ timpuriu de problemele şi realităţile vieţii, şi cred că sunt unul dintre cei care luptă şi militează pentru libertate, demnitate şi pace.

Hobbyurile mele sunt îndreptate către domenii aparent fără nicio legătură între ele: muzică, sport , şah, pescuit şi vânătoare , matematică , astronomie, pictură, cultură ,literatură, natură, fizică, religie, filosofie, etc. Îmi plac persoanele sincere, precaute , dar atente şi care se fac uşor înţelese, pline de naturaleţe , muncitoare, creative. Mă consider, în felul meu, “Limited Edition”, dar … nu spun nimănui de ce… Cred că există ceva dincolo de noi şi sper că omenirea şi prin mine va fi mai bună cândva şi va depăşi ameninţările pe care încearcă acum să le soluţioneze, că va găsi calea să se guverneze paşnic, responsabil , economicos , eficient, oferind minimum de necesar de demnitate tuturor locuitorilor planetei şi să valorifice în timp util toate licăririle de genialitate de pe planeta noastră .

623825_100000545706113_107748512_q   picture-0012.jpg 67186_108329605906533_5614542_a d-nul Radu  1379647_10153461786960529_470655184_n 10557361_261326587324814_1227139212493797526_n

5 Comments

5 thoughts on “About

  1. This is very interesting, You’re a very skilled blogger.
    I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post.
    Also, I have shared your website in my social networks!

  2. Greate pieces. Keep writing such kind of info on your page.

    Im really impressed by your site.
    Hey there, You have performed a great job. I’ll certainly digg it and for my
    part recommend to my friends. I’m confident they will be benefited
    from this web site.

  3. Bună ziua,

    Vă contactez din partea site-ului pinkgirl.ro, pentru a vă propune un parteneriat între site-urile noastre: un schimb de linkuri sau advertoriale, mai precis, pentru o mai bună poziționare în rezultatele de pe motoarele de căutare.

    Pentru a fi o legătură cât mai eficientă, propunerea noastră este un schimb de link-uri încrucișat sau de advertoriale.

    În ceea ce privește site-ul pinkgirl.ro, menționez faptul că este un blog personal, are o vechime de șase ani și conține peste 700 de articole. Page authority pentru acest site este 27, domeniu authority este 15, iar moz rank 4.

    Aștept răspunsul dumneavoastră

    Toate cele bune,

    Lidia – PinkGirl.ro

    • Bună ziua ! Îmi cer scuze pentru întârziere… Mesajul dvs. a intrat la spam şi spamurile nu le verific decât săptămânal….
      Sunt de acord cu propunerea dumneavoastră…! Am vizitat blogul dvs. personalizat şi pot să spun că este interesant , deşi ar mai fi nevoie de unele lucruri şi de experienţă pt a-l îmbunătăţi…Pe mine în acest mod nu mă ajutaţi prea mult, deşi reciprocitatea este bine venită în orice condiţii…Dacă l-aţi înscrie în clasamentul naţional Zelist.ro ar fi mai util pt dvs. şi pt mine având link sau like de la dvs. …
      Propuneţi dvs., după citirea mesajului, modalitatea prin care putem colabora şi sper că dacă veţi avea timp mă veţi lectura pe site-ul meu , reflectând la cele citite…! Aştept răspunsul dvs. Cu stimă , al dvs., Radu-Alin Balaj !

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.